Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Sajnos még nem tudunk a víz hőmérséklete miatt afrikaiharcsát telepíteni ezért június 4-én csütörtökön ismét 8 mázsa pontyot telepítünk a tóba.Ugyanabból a szép 2-3 kilos halakból hoztak mint a múlt héten.Felírom ide a honlapra ha a víz eléri a 21-22 fokot és tudjuk hozni az afrikaiharcsát.Jó horgászatot ! ! ! 

Telepítés

on .

Május 28-án csütörtökön ismét telepítettünk 10 mázsa háromnyaras pontyot.Nagyon szép 2-3 kilos nyurgapontyokat kaptunk megint.Most az utóbbi pár héten folyamatos volt a telepítés ez meg is látszik a fogásokon.Itt a hosszú hétvége szerintem most is jó fogásokkal térnek haza a horgászaink.Jó horgászatot és jó fogást ! ! !

Telepítés

on .

Május 21-én csütörtökön meghozták a 8 mázsa pontyot amit a mult héten igértek.Ezek is szép 2-3 kilos nyurgapontyok mint a múlt hetiek voltak.Jó horgászatot és jó halfogást ! ! !

Telepítés

on .

Május 14-én csütörtökön 8 mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk a tóba,szép 2-3 kilos nyurgapontyokat hozott a szállító.Sajnos most nem tudott többet hozni ezért jövő héten megint ugyan ennyit telepítünk.A korlátozások is megszüntek így most már rendesen a falun keresztül lehet a tavat megközelíteni.Jó horgaszatot és kellemes pihenést.

Telepítés

on .

Április 30-án csütörtökön 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítünk a tóba.Az ünnep miatt előbb szerettük volna, de sajnos a szállító csak most tudott szállítani.Nem baj reméljük éhesek lessznek a halak és felverik a régi pontyokat is és jó fogások lessznek a hosszú hétvégén.Jó horgászatot és kellemes időtöltést a hosszú hétvégén.

Telepítés

on .

Április 16 -án csütörtökön ismét 10 mázsa pontyot telepítettünk a tóba.Szép 2-3 kilos nyurgapontyokat hozott a szállító.A tó a rendes nyitvatartásban üzemel.Indulás előtt érdemes telefonon érdeklődni nem hoztak e közben valami új szabályt a korona vírus miatt.