Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Július 12. A héten 10 mázsa 2-3 kilos pontyokat telepítettünk a tóba.Most kicsit több volt benne a tükrös ponty, de a szép hosszúkás fajtából valók.Kicsit szelesebb időt jósolnak a hétvégére de a halak pont ezt szeretik.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Július 04.A héten kedden 8 mázsa afrikaiharcsát telepítettünk a tóba.Öt mázsa 2 kilost és 3 mázsa 3 kilos harcsát hoztak.Jó horgászatot. 

Telepítés

on .

Június 21.A héten ismét telepítettünk 8 mázsa afrikaiharcsát.A megszokott módon 5 mázsa 2-3 kilos és 3 mázsa 3-4 kilos harcsa érkezett.Még az előző telepítésből is maratt szépen a tóban ezért valószínű jó fogások lessznek a hétvégén.Jó horgászatot ! ! !

Telepítés

on .

Június14.A héten telepítettünk 10 mázsa háromnyaras pontyot a tóba.Nagyon szép 2-3 kilos nyurgapontyokat hozott a szállító.Igaz szépen felmelegedett a víz de a friss telepítés mindig jól eszik és a múlt heti afrikaiharcsából is van még szépen a tóban.Jó horgászatot ebben az igazi szép nyári időben. 

Telepítés

on .

A víz elérte már a 22 fokot így sikerült  az afrikaiharcsát telepíteni a héten. Most már arra is lehet horgászni a hosszú hétvégén.

Telepítés

on .

Május 22-én szerdán 10 mázsa pontyot telepítünk a tóba.Szép 2-3 kilos pontyokat igért a szállító.A víz igaz eléggé visszahült de a hétvégére elég meleg időt jósolnak.Reméljük azért jól esznek majd a halak.Jó horgászatot.