Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Augusztus 15. Ahogy a múlt héten igértem a héten szerdán telepítettünk 8 mázsa afrikaiharcsát és csütörtökön 10 mázsa pontyot.Az előző telepítésből  kevés harcsát vittek el, így a mostanival együtt elég szép mennyiség van a tóban.A pontyok és az amúrok is szépen esznek mert egy kicsit visszahült a víz.Szép időt igérnek a hétvégére minden adott egy jó pecára.Kellemes időtöltést és jó horgászatot.

Telepítés

on .

Augusztus 8.A héten 8 mázsa afrikaiharcsát telepítünk a tóba.Szép 2-3 kilos harcsákat telepítünk 5 mázsát, és 3-4 kilosakat 3 mázsát.Ezt a meleg időt az afrikaiharcsa szereti a legjobban és eszik is rendesen.Biztos jó fogások lesznek a héten.Jövőhéten megint pontyot és afrikaiharcsát is tervezünk telepíteni.Felírom a honlapra ha megjön a jövő heti telepítés is.Jó horgászatot és kellemes időtöltést ! ! !

Telepítés

on .

Július 25. A héten megint telepítettünk 10 mázsa háromnyaras pontyot.Mivel nagyon kedvelt az afrikaiharcsa, ezért abból is  telepítettünk 8 mázsát .A pontyokból megint azok a szép 2-3 kilosak érkeztek mint 2 hete.Az afrikaiból a szokásos jött 5 mázsa a 2-2,5 kilosból és 3 mázsa a 3 kilosból.Most biztos mindenki halat fog a tóba.Kellemes időtöltést jó horgászatot.

Telepítés

on .

Július 18.A héten ismét telepítettünk 8 mázsa afrikaiharcsát.

Telepítés

on .

Július 12. A héten 10 mázsa 2-3 kilos pontyokat telepítettünk a tóba.Most kicsit több volt benne a tükrös ponty, de a szép hosszúkás fajtából valók.Kicsit szelesebb időt jósolnak a hétvégére de a halak pont ezt szeretik.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Július 04.A héten kedden 8 mázsa afrikaiharcsát telepítettünk a tóba.Öt mázsa 2 kilost és 3 mázsa 3 kilos harcsát hoztak.Jó horgászatot.