Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Nyitvatartás

on .

A tó befagyott a horgászatnak egyenlőre vége.Ha változás van felírom a honlapra.Kellemes ünnepeket és Boldog új évet ! ! !

Telepítés

on .

November 15-én csütörtökön 15 mázsa háromnyaras pontyot telepítünk a tóba.Megint abból szép 2-3 kilos nyurgapontyokból hoznak mint az utolsó telepítéseknél.Még a karácsonyi pontyot nem késő megfogni.Jó horgászatot ! ! !

Nyitvatartás

on .

November 5-től hétfőtől vége az éjszakai horgászatnak.A nyitvatartás pedig reggel 6,30 -tól este 16,30-ig tart.A tó a víz befagyásáig nyitva tart amit majd felírok a honlapra.Az idén még három telepítés lessz,ponty,amur,csuka.Jó horgászatot ! ! !

Telepítés

on .

Október 31-én szerdán 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítünk a tóba.Szép 2-3 kilos nyurgapontyokat igért a szállító.Jó horgászatot a négynapos ünnepen amire jó meleget is igérnek.

Telepítés

on .

Október 17-én szerdán 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítünk a tóba.Kicsit előbb érkezik a ponty mert új tavat halásznak le és abból hozzák a szép 2-3 kilos nyurgákat.Jó horgászatot mindenkinek .

Telepítés

on .

Október 11-én csütörtökön 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítünk a tóba.Szép 2-3 kilos nyurgapontyot igért a szállító.Jó horgászatot ebbe szép nyári időben.