Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

A nagy érdeklődésre való tekintettel a héten megint afrikaiharcsát telepítettünk.A szokott 8 mázsa afrikai érkezett,5 mázsa 2-2,5 kilos és 3 mázsa 3-3,5 kilos.Most már igazi jó idő van ezt szeretik az afrikaiharcsák.A múlt hetiből is maratt szépen, és a mostani telepítéssel egész szép mennyiségű afrikaiharcsa van a tóban.Jó horgászatot ! ! !

Telepítés

on .

Június 10-én csütörtökön igaz késő délután de megjött az idei első afrikaiharcsa telepítés.Nagyon szép 2-3 kilos harcsákat küldött a termelő 8 mázsát.Most már folyamatos lessz a telepítés,ponty és afrikai felváltva érkezik hetente.Mindenki megtalálhatja a naki való halat amire szeret horgászni.Jó szórakozást és jó halfogást.

Telepítés

on .

Május 19-én szerdán 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk a tóba.Szép 2-3 kilos nyurgapontyokat hozott a szállító.Ezek már biztos éhesek lesznek a hosszú hétvégén és jó fogásokkal térhetnek haza horgászaink.Jó horgászatot és jó pihenést a hosszú hétvégén.

Telepítés

on .

Április 29-én csütörtökön 5 mázsa háromnyaras pontyot és 5 mázsa háromnyaras amúrt telepítettünk a tóba.Szép 2-2,5 kilos halakat küldött a szállító.A hétvégére meleg időt jósolnak a víz is kezd már melegedni, biztos jó fogások lessznek május 1-én.Jó horgászatot és jó halfogást.

Telepítés

on .

Április 15-én csütörtökön ismét telepítettünk 10 mázsa háromnyaras pontyot.Nagyon szép 2-2,5 kilos nyurgapontyokat küldött a szállító.Hétvégére melegedést igértek az időjósok,hátha a halak is jó étvágyuknál lessznek.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Március 29-én hétfőn 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk a tóba.Szép 2-3 kilos pontyokat hozott a szállító a húsvéti ünnepek előtt.Sajnos a halárak jól megugrottak,így április 1 től a napijegy árakat kicsit meg kellett emelni..A felnőtt napijegy 4500-ra az ifi 2500-ra emelkedik.Inkább emelünk egy kicsit, hogy tudjuk tartani ezt a jó telepítési tervet.Reméljük jó idö lessz a húsvéti ünnepek alatt és mindenki jót szórakozik a hosszú hétvégén.