Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Július 20-án szerdán 10 mázsa szép nyurgapontyot hoztak a tóba Legalább felkeveri a régi pontyokat is mert ebbe a meleg időben az amúrok esznek most nagyon jól, meg a többi öt telepítés amit nem akarok ki írni   A törzsvendégek tudják jól mire gondolok. Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Június 28-án 10 mázsa 2-3 kilos szép nyurga pontyokat telepítettünk a tóba. Kicsit nehézkes a beszerzés de megpróbáljuk folyamatosan hozni a halakat. Jó horgászatot és kellemes időtöltést.

Telepítés

on .

Május 27-én pénteken nagyon szép 2-3 kilos nyurgapontyokat telepítettünk a tóba.. A telepítés folyamatos és a húshorgászok miatt csak utólag fogjuk ki írni a honlapra. Kérjük ezért ne is telefonálgassanak. Jó horgászatot és kellemes pihenést.

Telepítés

on .

Április 22-én pénteken 8 mázsa szép nyurgapontyokat hozott a szállító. Már az előző telepítés is szépen megmozgatta a régi halakat,de ha egy kicsit melegszik a víz megint jó kapások várhatók.Jó pihenést és jó horgászatot.

Nyitás

on .

A tó már rendes nyitvatartással üzemel.A múlt héten már megvolt az első pontytelepítés is,már csak a jó időt várjuk.A hal árak miatt sajnos napijegy árat is kellett emelni,de ezt gondolom mindenki megérti.Jó horgászatot kellemes időtöltést.

Telepítés

on .

November 3-án szerdán meghozták a következő 10 mázsa háromnyaras pontyot. Nagyon szép 2-3 kilos pontyokat hoztak nyurgát és tükröst vegyesen. Még jó idők jönnek meglehet fogni a karácsonyi pontyot. Jó horgászatot.