Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Szeptember 16-án csütörtökön telepítettünk még 8 mázsa afrikaiharcsát.Mivel szép meleg az idő és 22 fokos a víz ezért sokak örömére  hoztunk afrikaiharcsát.Valószínű idén már ez lessz az utolsó,ezért aki még afrikait szeretne fogni most jöjjön még horgászni.Nem lessz túl rossz idő a hétvégén tehát biztos jól fog enni a harcsa.Jó fogást. 

Telepítés

on .

Augusztus 25-én szerdán 10 mázsa pontyot telepítettünk a tóba.A sok afrikaira most szép pontyokat is hoztunk ,hogy a pontyosoknak is kedvezzünk.Szerintem annyi hal közül mindenki megtalálja a maga halát amire szeret horgászni.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

A hosszú hétvége előtt csütörtökön telepítettünk 8 mázsa afrikaiharcsát.Minden héten telepítés van így már elég szép mennyiségű afrikaiharcsa van a tóban.A ponty telepítés is folyamatos így mindenki horgászhat a saját kedvenc halára.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

A héten augusztus 12-én csütörtökön ismét 8 mázsa afrikaiharcsát telepítettünk a tóba.A java 2-3 kilos volt de elég sok 3-4 kilos is jött bele.Az idő most kedvez az afrikai horgászatra. Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Augusztus 5-én csütörtökön igaz délután de meghozták az afrikaiharcsát.A nyolc mázsás telepítésnek fele 2-2,5 kilos volt de a másik fele szép 3-4 kilos afrikaiból állt.Hétvégére melegedést jósolnak ezek enni fognak mint az ördögök.Jó horgászatot és jó halfogást.

Telepítés

on .

Július 28-án szerdán 10 mázsa pontyot telepítettünk a tóba.A sok afrikaiharcsa után már kellett ez a jó pontytelepítés.Szép 2-3 kilos nyurgákat hozott a szállító.Most már van bőven minden hal a tóban.Jó horgászatot.