Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Július 28-án szerdán 10 mázsa pontyot telepítettünk a tóba.A sok afrikaiharcsa után már kellett ez a jó pontytelepítés.Szép 2-3 kilos nyurgákat hozott a szállító.Most már van bőven minden hal a tóban.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Július 22-én megint telepítettünk 8 mázsa afrikaiharcsát.A szállító szép 2-3 kilos halakat hozott.Mostmár igazán szép mennyiség van benne,ha valaki szereti az afrikaiharcsát most kell rájuk horgászni. Jó halfogást.

Telepítés

on .

Július 15-én megint 8 mázsa afrikaiharcsát telepítünk a tóba.Nagyon szép halakat hozott a szállító.Jó horgászatot és jó halfogást.

Telepítés

on .

Július 8-án 8 mázsa afrikaiharcsát telepítettünk a tóba.Megint 5 mázsát hoztak a 2-2,5 kilosból és 3 mázsát a 3-3,5 kilosból.Most igazi jó idő van a harcsázásra.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

A héten sikerült pontyot szerezni így telepítettünk 10 mázsa háromnyaras pontyot.Szép 2-3 kilos nyurga és tükörpontyot hozott vegyesen a szállító.Talán jobban is eszik a ponty hogy vége a kánikulának.Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Június 24-én ismét 8 mázsa afrikaiharcsát telepítettünk a tóba.A megrendelt ponty késik egy kicsit így újra afrikaiharcsát telepítettünk.Ebben a kánikulában talán jobban is eszik a harcsa mint a ponty.Jó horgászatot.