Híreink

A tóról

on .

Az Úri horgásztó a 70-es évektől működő 18 hektáron elterülő horgásztó. Minden Magyarországon honos halfaj megtalálható a tóban. Horgásztavunk intenzíven telepített.Havonta pontyot, afrikai harcsát tavasztól őszig 2 hetente telepítünk.Nagy mennyiségű csuka és süllő is található a tóban. A TÓ JÉGOLVADÁSTÓL BEFAGYÁSIG FOLYAMATOSAN NYITVA TART. Április 1-től október 31-ig éjszakai horgászatra is van lehetőség. A horgászhelyek gépkocsival megközelíthetőek.
Lakókocsi, sátor, főzési lehetőség, büfé. A tónál etetőanyagok, csalik (giliszta, csonti, kukorica, stb) is kaphatóak.

     napijegyes to

Telepítés

on .

Április 10-én szép nyurga pontyokat telepítettünk a tóba. Nem jelzek külön minden telepítést mert ahogy fogynak a halak úgy telepítünk folyamatosan két hetente. A nyitvatartás április 1 óta rendesen a megszokott módon van. Az éjszakai horgászat is elkezdődött már. Jó horgászatot.

Nyitás

on .

Március1-től minden nap nyitva vagyuk. Egyenlőre 6,30 tól 17- óráig van a nyitvatartás, majd ahogy nyúlnak a napok változik az is. Éjszakai horgászat majd Husvéttól indul. Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Október 10-én 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk a tóba. Szép 2-3 kilos nyurgapontyokat hozott a szállító. Vasárnapra lehűlést ígérnek előtte biztos jól esznek a halak. Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Szeptember 20-án ismét telepítettünk 10 mázsa 3 nyaras pontyot a tóba. Szép 2,5-3 kilos nyurgapontyokat hozott a szállító. Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Szeptember 8-án 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk a tóba. Most már megnőtek szépen a pontyok 2,5-3 kilos halakat hozott a szállító. Ebbe a szép nyári időben esznek is szépen. Jó horgászatot.

Telepítés

on .

Augusztus 17-én 10 mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk a tóba. Most már nagyobb halakat hozott a szállító 2-3 kilos nyurgapontyok érkeztek. A harcsa telepítés is folyamatos. Jó horgászatot és kellemes időtöltést.